Pravne osebe Halo beton d.o.o.

Podjetje Halo beton d.o.o. je v letu 2010 kupilo betonarno v Trebnjem od Betonal-a d.o.o. – v stečaju.

 

Naš namen je zagotavljati kupcem kvaliteten beton, ki je podprt s certifikati in preverjen v našem zasebnem laboratoriju.

 

 

Racunalniško krmiljenje betonarne

Računalniško krmiljenje betonarne

 

Ukvarjamo se torej s proizvodnjo betona vseh vrst in kasneje do prevoza betona na delavno mesto, v natančno določenem času na dogovorjeno mesto. Halo beton d.o.o. vam pripelje naročilo z avtomešalcem, kjer gradbenikom olajšamo delo tudi z avtočrpalko, s katero dosežemo željeno mesto.

 

 

 

 

 

Naše prednosti:

  • Točnost – držimo se dogovorov

Izjemno velikega pomena igra naša povezanost z gradbinci, ki nas poznajo tudi pod imenom Betonarna Trebnje. Glede na to, da poznamo tudi njihov posel, poskrbimo da je dostava pravega kvalitetnega betona pri vas v točno določenem času, ko je to potrebno. Odstopanja so minimalna.

  • Odlično razmerje med ceno in kvaliteto

Zavedamo se, da je ena najpomembnejših lastnosti našega podjetja zagotovo kvaliteta, ki je na zelo visokem nivoju. Kot prvo imamo certifikat konzole proizvodnje in kot drugo imamo tudi svoje zaseben laboratorij, kjer lahko z gotovostjo potrdimo kvaliteto betona. Neglede na kakovost našega dela cenovno ostajamo ugodni!

  • Korektni osebni odnosi

Večino podjetij s katerimi Halo beton d.o.o. sodeluje ostane z nami dlje časa. Predvsem je razlog v tem, da imamo z vsemi oseben odnos, držimo se dogovora in smo fleksibilni. Ko enkrat sodelujete z nami, se razvadite in ostanete z nami. Betonarna Trebnje je pravi naslov!

Za več informacij nas KONTAKTIRAJTE!