DOKAZOVANJE

Preiskave opravljamo zaradi dokazovanja kakovosti betona. To pomeni, da s pomočjo vzorcev svežega in strjenega betona preverjamo različne ključne lastnosti, ki so nujne za trajnost in kvaliteto betona.

Beton proizvajamo po standardu SIST 1026:2016 in SIST EN 206:2013+A1:2016, ki našim strankam zagotavlja visoko kakovost, katero dokazujemo v našem lastnem labaratoriju za beton.

Preverimo lahko različne lastnosti betona. Pomembno je, da je mešanica konsistentna, da se lahko zanesemo, da ima beton povsod enako sestavo in enake karakteristike. Nato lahko preverimo tudi vodotesnost, vsebnost zraka, vsebnost vlage, tlačno trdnost,…

Vse te lastnosti ključno vplivajo na to, kako kvaliteten in obstojen je beton. Te preizkave nam omogočajo, da točno vemo, kakšna je sestava materialov, razmerje med njimi, kako vzdržljiv je beton in kako bo reagiral ob dolgotrajni izpostavljenosti različnim vremenskim in mehanskim okoliščinam.

V podjetju Halo beton mešamo in dostavljamo vrhunski beton različnih vrst: navadni beton, črpni beton, aerirani beton in estrih. Če še ne veste, katero vrsto betona potrebujete za svoj gradnjo, nas lahko pokličete na 031 644 300 in naša ekipa vam bo z veseljem svetovala.

BI RADI IMELI KVALITETEN BETON?

Pišite nam in zagotovimo vam beton prvovrstne kakovosti.

POKLIČITE NAS

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.