NAJ NAROČIM?

Ali načrtujete gradnjo, pa ne veste točno, koliko betona potrebujete? 

 

Brez problema, obstaja nekaj preprostih dejavnikov, na podlagi katerih lahko predvidite obseg in ceno svojega naročila.

OBSEG V KUBIČNIH METRIH

Prvi dejavnik je obseg področja, ki ga želite zabetonirati, v kubičnih metrih. Najprej je treba opraviti izmero: 

 

KAKO VELIKA JE POVRŠINA, KI JO NAMERAVATE ZABEONIRATI ?

Izmero lahko opravite sami, tako, da izmerite višino, dolžino in širino. In tako izveste koliko kubičnih metrov betona potrebujete. V kolikor imate načrt gradnje vam količino betona izračuna tudi vaš projektant.

Drugi dejavnik je material oz. vrsta betona. Kakšno stopnjo granulacije peska potrebujete?
Ponujamo vam navaden beton, črpni beton, aerirani beton in estrih. Navaden beton se lahko uporablja za najrazličnejše tipe gradnje, vendar se v mnogo primerih splača odločiti za črpni beton, ki omogoča fleksibilno transportiranje svežega betona po gradbišču s črpalko za beton.

ODDALJENOST GRADBENE LOKACIJE

Zadnji dejavnik, ki ga je treba vkalkulirati v enačbo, je tudi oddaljenost gradbene lokacije. Beton je zmešan na naši lokaciji v Trebnjem ali Novem mestu, in ga moramo nato z avtomešalcem transportirati na gradbišče. Bolj kot je lokacija oddaljena, bolj zahtevno je naročilo – beton mora namreč ostati tekoč in se ne sme vezati v trdno stanje, preden ga lahko uporabimo za namene gradnje ali prenove.

Vsako naročilo je drugačno. Zgornji dejavniki vam lahko pomagajo, da si s pomočjo našega cenika predstavljate okvirno ceno.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

Za natančen izračun cene betona nam lahko že danes pošljete povpraševanje, in z veseljem bomo za vas pripravili ponudbo.

POKLIČITE NAS

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.