Kako do ugodnega

Če ste se ravno lotili gradnje hiše ali prenove dvorišča, potem potrebujete kvaliteten beton, ki bo zdržal dolga leta redne uporabe, sprememb v letnih časih in vremenskih okoliščinah. Želite si beton, na katerega se boste lahko zanesli.

Vsak beton ni enak: kvaliteta betona je odvisna od materialov, uporabljenih za mešanico, vrste mineralnega agregata in dodatkov, granulacije materiala, ter seveda izkušenj ekipe, ki ga pripravlja. Ekipa, v podjetju Halo beton, ima za sabo leta izkušenj in stotine kvalitetno izpeljanih projektov. Pri delu nas vodi predanost najkvalitetnejšim materialom ter zanesljivi in hitri izdelavi po ugodni ceni.

Verjamemo, da praksa govori glasneje od teorije – prepričajte se sami. Na naši spletni strani  si lahko pogledate vse vrste betona, ki ga ponujamo po ugodnih cenah, primernih za vsak žep. Kakovostno izpolnjevanje naročil nam omogočata naši betonarni v Trebnjem in Novem mestu. Kakovost zagotavljamo z rednimi preiskavami v našem laboratoriju, ki nam omogočajo, da strankam lahko vedno zagotovimo kvaliteten beton.

Najdete nas v Trebnjem in Novem mestu, kjer sta locirani naši betonarni. Predani smo izpolnjevanju lokalnih in regionalnih projektov, tako da lahko največ naših referenc najdete v JV Sloveniji. Pri vsakem naročilu, ki ga sprejmemo, sledimo vaši viziji. Naša ekipa si bo vzela čas, da prisluhne vašim željam, vam na podlagi teh svetovala pri izbiri betona ter vam pripravila informativni izračun.

Imate vprašanje glede nakupa betona?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili!

POKLIČITE NAS

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.