NAJ NAROČIM?

Ponujamo vam navaden beton, črpni beton, aerirani beton in estrih. Odločitev o tem, kakšne vrste beton potrebujete, je vezana na lokacijo in specifične lastnosti terena, pa tudi tip gradnje.

Zanima me

Navaden beton je sicer najcenejši, vendar se v mnogo primerih, odvisnih od specifične lokacije in tipa naročila, splača odločiti za malenkost dražji črpni beton ali aerirani beton.

Črpni beton nam omogoča, da ga na gradbišču transportiramo s črpalko za beton, ki nam med gradnjo zagotavljajo večjo stopnjo fleksibilnosti. Da je beton primeren za črpanje, mora imeti drugačno sestavo v primerjavi z navadnim betonom.

Tretja vrsta betona je aerirani beton, ki predstavlja najbolj obstojno vrsto betona. Drobni zračni mehurčki, ki so vnešeni v aerirani beton, mu omogočajo visoko odpornost proti soli pri nizkih temperaturah, saj zavirajo proces zmrzovanja vode in posledičnih poškodb betona. Aerirani beton bo tako lažje prestal vse vrste vremenskih zunanjih vplivov, od dežja do snega in ledu.

Estrih je zgornja tanjša plast finega betona, na katerega se polagajo talne obloge.

Želite strokovno mnenje?

Pri pravilni izbiri vrste betona vam svetujemo, saj imamo dolgoletne izkušnje pri izdelavi. Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili!

POKLIČITE NAS

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.