ZAKAJ IZBRATI

Smo ena izmed vodilnih betonarn v Sloveniji z bogatimi izkušnjami.

Če niste prepričani, kakšno vrsto betona potrebujete za vašo individualno gradnjo, projekt ali prenovo, vam lahko tudi svetujemo pri izbiri.
Kvalitetni temelji vašega doma ali podjetja so predpogoj za zanesljiv in varen objekt, v katerega se lahko vračate vsak dan, ki mu lahko zaupate, na katerega se lahko zanesete, in tukaj smo, da vam to omogočimo.

Pri nas verjamemo v cenovno dostopnost najboljših materialov in v izpolnjevanje osebne vizije.

Ponujamo vam vsestransko primeren navaden beton, črpni beton, ki omogoča visoko stopnjo fleksibilnosti na gradbišču, visoko obstojen aerirani beton, ki se odlikuje z odpornostjo proti soli in nizkim temperaturam.

Smo regionalno zavestni in veliko del opravimo predvsem v JV Sloveniji, kjer lahko naša izvedena naročila najdete na mnogih koncih.

Točnost –

Izjemno velikega pomena igra naša povezanost z gradbinci, ki nas poznajo tudi pod imenom Betonarna Trebnje in Novo mesto. Glede na to, da poznamo tudi njihov posel, poskrbimo da je dostava kvalitetnega betona pri vas v točno določenem času – takrat ko je to potrebno.

Odlično razmerje

Zavedamo se, da je ena najpomembnejših lastnosti našega podjetja zagotovo kvaliteta, ki je na zelo visokem nivoju. Zavod za gradbeništvo Slovenije nam je izdal Certifikat kontrole proizvodnje. Imamo pa tudi svoj lastni laboratorij, kjer lahko z gotovostjo potrdimo kvaliteto betona. Zagotavljamo visoko kvaliteto in ugodno ceno betona. 

Korektni

Večina podjetij, s katerimi sodelujemo, ostane z nami dlje časa. Predvsem je razlog v tem, da imamo z vsemi osebni odnos, držimo se dogovora in smo fleksibilni. Ko enkrat sodelujete z nami, se razvadite in ostanete z nami. Halo beton je pravi naslov za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili!

POKLIČITE NAS

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.