BETONA

Kakšen beton potrebujem?

Koliko betona potrebujem?

Koliko me bo to stalo?

 

Naša ekipa strokovnjakov vam odgovori na vprašanja, prisluhne vašim željam ter izvede naročilo

 

031 644 300

Najprej je treba urediti dokumentacijo. Zelo verjetno boste potrebovali gradbeno dovoljenje. Preden se lotite naslednjih korakov, najprej preverite, v katero skupino spada vaš željeni objekt. Če gre za enostaven objekt, gradbenega dovoljenja ne potrebujete, za nezahtevne, manj zahtevne in zahtevne objekte pa ga boste morali urediti.
Potem, ko boste imeli urejeno vso dokumentacijo in gradbeno dovoljenje, lahko začnete graditi. Pri nakupu materialov je pomembno, da izberete kvalitetne in obstojne materiale, obenem pa premislite tudi o tem, na kakšen način se bodo ti materiali uporabljali. Na primer, navadni beton se lahko uporablja za različne tipe gradenj, vendar bo aerirani beton zdržal več pritiskov zaradi sprememb v letnih časih in vremenu.

V podjetju Halo beton ponujamo različne vrste betona za vse potrebe in vrste gradenj. Na voljo vam je navadni beton, črpni beton, aerirani beton in estrih. Cena je odvisna od vrste betona in količine v kubičnih metrih, k temu pa se doda tudi cena prevoza in črpanja betona. Na naši spletni strani si lahko pogledate cenik za vse vrste betona v kubičnih metrih, pa tudi cenik dostave in črpanja betona.

Spodaj smo zapisali scenarij naročanja betona, ki vam lahko pomaga pri naročilu. Naša ekipa strokovnjakov je dosegljiva na 031 644 300, kjer se lahko pogovorimo o vaših željah ter izvedemo naročilo. 

POKLIČITE NAS

Bi radi naročili beton?

Pišite nam in naša ekipa vam bo z veseljem svetovala glede na vaše potrebe!

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.