BETONA

Ves beton, ki ga kupite pri nas, se meša v naši betonarni v Trebnjem in Novem mestu. Lahko se pohvalimo z drugim največjim mešalcem betona v Sloveniji, ki nam omogoča kvalitetno izpolnjevanje naših naročil.

Beton se vedno meša iz cementa, mineralnega agregata, po domače, peska, in vode. To pa še ne pomeni, da ima vsaka vrsta betona enako sestavo. Veliko je odvisno od kvalitete sestavin, od mineralnega agregata, ki je uporabljen. Od sestavin je odvisno, katera vrsta betona nastane.

Pri nas lahko dobite navadni beton, črpni beton, aerirani beton in estrih. Navadni beton je najbolj preprost za izdelavo in se uporablja za veliko različnih vrst gradenj in prenov.

Po drugi strani, če hočemo beton, ki bo primeren za črpanje, da ga lahko vgrajujemo s črpalko za beton, moramo uporabiti drugačno sestavo mineralnega agregata.

Za pripravo aeriranega betona, ki je najbolj obstojen, moramo betonu v proizvodnji dodati aerante, ki povzročijo nastanek drobnih zračnih mehurčkov. Ti preprečujejo, da bi v betonu ob nizkih temperaturah nastale poškodbe zaradi zmrzovanja.

Zmešani beton potem z avtomešalci iz Trebnjega in Novega mesta razvažamo do želenih lokacij, v JV Sloveniji.

Potrebujete več informacij ?

Še ne veste, katero vrsto betona potrebujete za svoj tip gradnje, navadni beton, črpni beton, aerirani beton, ali estrih? Pišite nam in naša ekipa vam bo z veseljem svetovala glede na vaše potrebe!

POKLIČITE NAS

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.