v Sloveniji

Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami, mnogimi zgodbami zadovoljnih strank in močno regionalno prisotnostjo.

Play Video

BETONARNA

Najdete nas lahko v Trebnjem in Novem mestu. V Trebnjem se nahaja naša betonarna z drugim največjim mešalcem betona v Sloveniji. Smo podjetje, ki je predano izpolnjevanju osebnih in poslovnih vizij naših strank. Sodelujemo tako s fizičnimi kot tudi vsemi tipi pravnih oseb, od d.o.o. podjetij do d.d. in s.p.

Leopold Možina

DIREKTOR

Naša vizija je, da naš beton postane temelj resničnih življenjskih in poslovnih zgodb. Da na njem zgradite novo hišo, ki bo samo vaša, in svoje življenje v njej. Teraso, na kateri boste zajtrkovali vsako jutro.  Dvorišče, ki bo prestalo zob časa.

NAŠE POSLANSTVO?

Naš namen je zagotavljati kupcem kvaliteten beton, ki je podprt s certifikati in preverjen v našem zasebnem laboratoriju. Halo beton d.o.o. vam pripelje naročilo z avtomešalcem, kjer gradbenikom olajšamo delo tudi z avtočrpalko, s katero dosežemo željeno mesto.

POKLIČITE NAS

Točnost –

Izjemno velikega pomena igra naša povezanost z gradbinci, ki nas poznajo tudi pod imenom Betonarna Trebnje. Glede na to, da poznamo tudi njihov posel, poskrbimo da je dostava kvalitetnega betona pri vas v točno določenem času – takrat ko je to potrebno.

Odlično razmerje

Zavedamo se, da je ena najpomembnejših lastnosti našega podjetja zagotovo kvaliteta, ki je na zelo visokem nivoju. Zavod za gradbeništvo Slovenije nam je izdal certifikat kontrole proizvodnje in tudi svoj zaseben laboratorij, kjer lahko z gotovostjo potrdimo kvaliteto betona. Zagotavljamo visoko kvaliteto in ugodno ceno betona. 

Korektni

Večino podjetij s katerimi Halo beton d.o.o. sodeluje ostane z nami dlje časa. Predvsem je razlog v tem, da imamo z vsemi oseben odnos, držimo se dogovora in smo fleksibilni. Ko enkrat sodelujete z nami, se razvadite in ostanete z nami. Betonarna Trebnje je pravi naslov!
Naš logotip je mešalček za beton, z osebnostjo, ki simbolizira našo vizijo: delo za ljudi, v skladu z njihovimi potrebami in željami. Verjamemo, da tako kot sta kvaliteta in obstojnost betona odvisna od njegovih dveh ključnih elementov – cementa in mineralnega agregata – sta tudi kvaliteta in obstojnost vsakega podjetja odvisna od dveh elementov: kvalitete produkta in kvalitete ekipe.

Kvaliteta bivanja je odvisna od okolja, v katerega se vračate vsak dan, in mi vam želimo omogočiti, da bo to okolje trdno in zanesljivo.  V pisarni vsak dan preživite približno osem ur; doma jih preživite še več.  To so prostori, na katere se morate zanesti, in mi vam želimo to omogočiti.  Smo podjetje, za katerim stoji predana ekipa, ki vsak dan dela za vas,  z vašimi potrebami in željami v naših mislih. 

pošljite povpraševanje

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.