Splošni pogoji

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Kaj je piškotek?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalnik ob obisku naše spletne strain www.halobeton.si. V nekaterih brskalnikih je vsak piškotek majhna datoteka, pri Firefoxu pa so vsi piškotki shranjeni v eni sami datoteki, ki se nahaja v Firefoxovi mapi s profilom. 


Piškotki pogosto shranjujejo vaše nastavitve za spletne strani, kot sta na primer vaš jezik in lokacija. Ko se vrnete na spletno stran, brskalnik pošlje piškotke nazaj spletni strani, ki ji pripadajo. To omogoča spletni strani, da vam predstavi informacije, ki so prilagojene vašim potrebam. 


Piškotki lahko shranijo velik nabor informacij, vključno z vašimi osebnimi podatki (kot so vaše ime, domači naslov, e-poštni naslov, telefonska številka). Vendar so te informacije lahko shranjene samo, če jih predložite – spletne strani nimajo dostopa do informacij, ki jih niste predložili in ne morejo dostopati do drugih datotek na vašem računalniku. 


Dejavnosti shranjevanja in pošiljanja piškotkov so za vas nevidne, vendar pa lahko spremenite nastavitve v vase brskalniku, ki vam na primer omogočajo odobritev/zavrnitev shranjevanja piškotkov, samodejno brisanje piškotkov ob izhodu iz brskalnika in drugo.

ZA POSLANO POVPRAŠEVANJE.

Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.